Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKucirkova, Natalia
dc.date.accessioned2023-11-15T12:07:38Z
dc.date.available2023-11-15T12:07:38Z
dc.date.created2023-07-25T08:21:36Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationKucirkova, N. (2023). Digital Edible Literacies: Ephemeral and Highly Affective. Reading Research Quarterly. 2023, 495-504.en_US
dc.identifier.issn0034-0553
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3102723
dc.language.isoengen_US
dc.publisherJohn Wiley & Sonsen_US
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.no*
dc.titleDigital Edible Literacies: Ephemeral and Highly Affectiveen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© the authoren_US
dc.subject.nsiVDP::Humaniora: 000::Litteraturvitenskapelige fag: 040en_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280en_US
dc.source.pagenumber495-504en_US
dc.source.journalReading Research Quarterlyen_US
dc.identifier.doi10.1002/rrq.516
dc.identifier.cristin2163384
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 314117en_US
dc.relation.projectJacobs Foundation: 275576en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 4.0 Internasjonal