Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBjørklund, Oddrun
dc.contributor.authorAsche, Frank
dc.contributor.authorSogn-Grundvåg, Geir
dc.contributor.authorTveterås, Ragnar
dc.contributor.authorHonkanen, Pirjo
dc.contributor.authorVoldnes, Gøril
dc.contributor.authorIsaksen, John Roald
dc.contributor.authorHeide, Morten
dc.date.accessioned2018-10-10T13:15:08Z
dc.date.available2018-10-10T13:15:08Z
dc.date.created2014-11-11T13:22:08Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationBjørklund, O. et al. (2010) Markedsforskning knyttet til sjømat - Kartlegging i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika. Nofima Rapportserie 20/2010nb_NO
dc.identifier.isbn978-82-7251-779-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2567474
dc.description.abstractDenne rapporten er en kartlegging av markedsforskning knyttet til sjømat i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerika. Hensikten er å få oversikt over hvilke organisasjoner som gjør hva knyttet til dette temaet. Kartleggingen viser at om lag 10 institutter/organisasjoner i større eller mindre grad driver markedsforskning relatert til sjømat i Norge. I Europa har fem universiteter avdelinger som gjennomføre markedsforskning på sjømat, EU har gjennomført prosjektet SEAFOODplus og de nordiske landene har et program MARIFUNC under arbeid. Hovedsakelig har 1-2 forskere sjømat som spesielt fagfelt ved disse universitetene/instituttene. I Nord-Amerika har vi kun fått informasjon fra University of Rhode Island. Det har vært hensiktsmessig å dele markedsforskningen inn i seks hovedtemaer: 1. Forbrukerforskning 2. Markedsstrategi/organisasjon 3. Industriell kjøpsatferd 4. Etterspørselsanalyser 5. Markedsintegrasjon og markedsmakt 6. Hedoniske modeller, miljømerking og markedsmodeller Det gis et sammendrag av forskningen innen disse temaene. Det må bemerkes at kartleggingen delvis er avhengig av tilbakemeldinger fra kontaktpersoner ved de ulike instituttene, noe som kan bidra til at ikke alle relevante forskningsbidrag er tatt med i oversikten.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNofima ASnb_NO
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie;
dc.relation.ispartofseries;20/2010
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/:b:/s/public/EValgIJ0mTRLsoz-UHLc-sUBcTv-9gyThq5-KPCNAcYT_w
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectsjømatindustriennb_NO
dc.subjectmarkedsforskningnb_NO
dc.titleMarkedsforskning knyttet til sjømat - Kartlegging i Norge, Vest-Europa og Nord-Amerikanb_NO
dc.title.alternativeRapport/Report 20/2010 English summarynb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210nb_NO
dc.source.pagenumber63nb_NO
dc.source.issue20/2010nb_NO
dc.identifier.cristin1171945
dc.relation.projectNofima AS: 21043nb_NO
cristin.unitcode217,8,3,0
cristin.unitcode217,14,0,0
cristin.unitnameInstitutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging
cristin.unitnameHandelshøgskolen ved UiS
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal