dc.contributor.author | Karlsen, Kine Mari | |
dc.contributor.author | Robertsen, Roy | |
dc.contributor.author | Hersoug, Bjørn | |
dc.contributor.author | Tveterås, Ragnar | |
dc.contributor.author | Osmundsen, Tonje Cecilie | |
dc.date.accessioned | 2020-01-08T11:27:58Z | |
dc.date.available | 2020-01-08T11:27:58Z | |
dc.date.created | 2019-12-04T13:42:46Z | |
dc.date.issued | 2019-11 | |
dc.identifier.citation | Karlsen K., Robertsen R., Hersoug B.H., Tveterås R., Osmundsen T.C. (2019) Områdesamarbeid i norsk havbruk. Nofima AS; Nofima rapportserie (34/2019) | nb_NO |
dc.identifier.isbn | 978-82-8296-613-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2635300 | |
dc.description.abstract | Rapporten beskriver funn fra områdesamarbeid i norsk havbruk i FHF-prosjektet "Havbruksforvaltning 2030". I denne studien er områdesamarbeid definert som "Samarbeid mellom to eller flere næringsaktører i havbruk innenfor et definert geografisk område". Målet med studien er å vurdere ulike former for områdesamarbeid, hvordan områdesamarbeid kan organiseres, samt å gjøre faglige betraktninger om næringen kan ta ansvar for slikt samarbeid, eller om det bør legges til forvaltningen. Et hovedfunn er at områdesamarbeid i norsk havbruk bør i størst mulig graf være frivillig. Rapporten avsluttes med anbefaling organisering av områdesamarbeid. | nb_NO |
dc.description.abstract | The aim of this study was to investigate area collaboration in Norwegian aquaculture. A key finding is that area cooperation in Norwegian aquaculture should be voluntary. The report concludes with the recommendation of organizing area cooperation | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Nofima AS | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Nofima rapportserie | |
dc.relation.ispartofseries | Nofima rapportserie; | |
dc.relation.ispartofseries | ;34 | |
dc.subject | akvakultur | nb_NO |
dc.subject | havbruk | nb_NO |
dc.title | Områdesamarbeid i norsk havbruk | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 40 | nb_NO |
dc.source.issue | 34 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1756622 | |
cristin.unitcode | 217,14,1,0 | |
cristin.unitname | Avd. for innovasjon, led. og mark.føring | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |