Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorAven, Terje
dc.contributor.advisorBjørnå, Jens Kristian
dc.contributor.authorMjølhus, André
dc.date.accessioned2021-09-29T16:30:26Z
dc.date.available2021-09-29T16:30:26Z
dc.date.issued2021
dc.identifierno.uis:inspera:79027137:36261501
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2786352
dc.description.abstractEvaluering av SOL viser at implementering har hatt en positiv effekt på prosessikkerheten til anlegget. Gjennom etablering av SOL verktøy som overvåker de ulike operasjonsvinduene i anlegget har en i større grad enn tidligere etablert eierskap til de ulike operasjonsvinduene og kunnskap om hvordan anlegget opererer innenfor operasjonsvinduene. Til å evaluere funnene i SOL-verktøyene har en laget SOL-møte. For prosessikkerheten har etableringen av SOL-møtet bidratt til å dekke et større omfang av begrepet prosessikkerhet. SOL-møte knyttet sammen med andre møter som kordineringmøte, EPOG møte og klassifiseringsmøte bidrar til tettere samarbeid på tvers av avdelinger. SOL-verktøyene kan forbedres ved å slå sammen SOL-bildet og trykkbildet. Det er identifisert forbedringer til SOL-møte, hvor en ser at en veiledning og opplæring av møteleder vil forbedre kvaliteten på SOL-møtene. Forbedringene vil hjelpe med å håndtere noen av utfordringene til SOL. For å implementere SOL i anlegget har en delt inn SOL i tre nivå, som har sammenheng med hvilke ressurser og timer en ønsker å bruke, samt hvilke operasjonsvindu en vil monitorere.
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleEvaluering av prosessikkerhetsverktøyet ‘Safe operating Limits’ (SOL): Hva kan det gi og hvordan best implementere det?
dc.typeMaster thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (TN-ISØP) [1410]
    Master- og bacheloroppgaver i Byutvikling og urban design / Offshore technology : risk management / Risikostyring / Teknologi/Sivilingeniør : industriell økonomi / Teknologi/Sivilingeniør : risikostyring / Teknologi/Sivilingeniør : samfunnssikkerhet

Vis enkel innførsel