Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorAven, Terje
dc.contributor.authorAarberg, Petter
dc.date.accessioned2022-09-09T15:51:26Z
dc.date.available2022-09-09T15:51:26Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.uis:inspera:106583770:68590138
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3016957
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractHensikten med denne masteroppgaven har i hovedsak vært å undersøke hvordan FHI gjennomførte sin risikokommunikasjon i initialfasen til Covid-19 pandemien da Norge måtte stenge ned. I tillegg har det blitt sett på om denne risikokommunikasjonen kan ha hatt noen implikasjoner for risikopersepsjonen til befolkningen Det har blitt gjennomført en konseptuell litteraturstudie som har tatt for seg innhentingen av teori fra et avgrenset intervall mellom 2012-2022. I tillegg er det blitt innhentet nettavisartikler fra de fire største avisenen i Norge basert på kombinerte lesertall. Mye av utvelgelsen av teori for å svare på forskningsspørsmålene har blitt innhentet av en snøballutvelgelse som tillater å skaffe flere kilder basert på en original referanse. Oppgaven har vist at FHI etterlevde gode prinsipper for risikokommunikasjon i henhold til den teorien som oppgaven har klart å samle inn. Samtidig viser oppgaven at det er tendenser til svakheter når det kommer til tillitsbygging blant innvandrergrupper og at dette kan påvirke kommunikasjonen. Det er også argumenter for at befolkningen kan ha fått endret risikopersepsjonen på bakgrunn av usikkerhet knyttet til informasjon fra FHI.
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.title"When Communication is key" An evaluation of Risk communication from FHI during the initial stage of the Covid-19 pandemic and how can the communication have made implications in peoples risk perception?
dc.typeMaster thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (TN-ISØP) [1411]
    Master- og bacheloroppgaver i Byutvikling og urban design / Offshore technology : risk management / Risikostyring / Teknologi/Sivilingeniør : industriell økonomi / Teknologi/Sivilingeniør : risikostyring / Teknologi/Sivilingeniør : samfunnssikkerhet

Vis enkel innførsel