Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHegrenes, Agnar
dc.contributor.authorLien, Gudbrand
dc.contributor.authorBergfjord, Ole Jakob
dc.contributor.authorFlaten, Ola
dc.contributor.authorTveterås, Ragnar
dc.contributor.authorAsheim, Leif Jarle
dc.date.accessioned2022-12-28T11:36:31Z
dc.date.available2022-12-28T11:36:31Z
dc.date.created2018-03-06T13:21:33Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationHegrenes, A., Lien, G., Bergfjord, O. J., Flaten, O., Tveterås, R., & Asheim, L. J. (2008). Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon. Sammenligning av havbruk og jordbruk. Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning.en_US
dc.identifier.isbn978-82-7077-719-8
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3039629
dc.description.abstractDenne rapporten er et sammendrag av resultater fra det strategiske forskningsprogrammet «Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon – sammenligning av havbruk og jordbruk». Hovedmålene for programmet var å: 1 skaffe økt kunnskap om risiko og om strategier og verktøyer for å møte risiko 2 undersøke om havbruks- og jordbruksbedrifter kan ha gjensidig nytte av å sammenligne risikoeksponering og risikohandtering i de to næringene 3 utvikle teorier og metoder som kan brukes til å handtere risiko i matproduksjon. Målene er søkt nådd ved mange delstudier. Resultatene fra disse delstudiene er publisert og formidlet i artikler og foredrag. I denne rapporten oppsummeres resultatene. Gjennom denne rapporten ønsker vi å gi en forenklet framstilling og oversikt over bidrag fra programmet. Vi har valgt å ikke presentere de individuelle arbeider/artikler hver for seg, men belyse temaer som har vært tatt opp i programmet. Rapporten kan også være en veileder for de som ønsker å se nærmere på enkeltbidrag fra programmet. Kapittel 2 4 dekker hovedmål 1. Kapittel 5 dekker hovedmål 2, mens kapittel 6 dekker hovedmål 3.en_US
dc.description.abstractRisk exposure and risk management in food production – comparing aqua- and agricultureen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningen_US
dc.relation.ispartofNILF-Report
dc.relation.ispartofseriesNILF-Report;2008-4
dc.subjectHavbruken_US
dc.subjectAquavultureen_US
dc.subjectMetoderen_US
dc.subjectMethodsen_US
dc.subjectRisikostyringen_US
dc.subjectRisk managementen_US
dc.subjectJordbruken_US
dc.subjectAgricultureen_US
dc.titleRisikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon. Sammenligning av havbruk og jordbruk.en_US
dc.title.alternativeRisk exposure and risk management in food production – comparing aqua- and agricultureen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.subject.nsiVDP::Bedriftsøkonomi: 213en_US
dc.subject.nsiVDP::Business: 213en_US
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900en_US
dc.source.pagenumber79en_US
dc.source.issue4en_US
dc.identifier.cristin1570830
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: I031en_US
cristin.unitcode217,14,0,0
cristin.unitnameHandelshøgskolen ved UiS
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel