Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrølich, Wenche
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2020-03-23T19:00:58Z
dc.date.available2020-03-23T19:00:58Z
dc.date.created2017-12-05T11:34:53Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2648224
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)en_US
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report;
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf1edd5/1500396997190/cb618f12bb.pdf
dc.titleSvar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergien_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber4en_US
dc.source.issue2008:51en_US
dc.identifier.cristin1522922
cristin.unitcode217,7,6,0
cristin.unitnameNorsk hotellhøgskole
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel