Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Andersen, Lene Frost | |
dc.contributor.author | Frølich, Wenche | |
dc.contributor.author | Frøyland, Livar | |
dc.contributor.author | Halvorsen, Ragnhild | |
dc.contributor.author | Meltzer, Helle Margrete | |
dc.contributor.author | Narvhus, Judith | |
dc.contributor.author | Paulsen, Jan Erik | |
dc.date.accessioned | 2020-03-23T19:00:58Z | |
dc.date.available | 2020-03-23T19:00:58Z | |
dc.date.created | 2017-12-05T11:34:53Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2648224 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) | en_US |
dc.relation.ispartof | VKM Report | |
dc.relation.ispartofseries | VKM Report; | |
dc.relation.uri | https://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf1edd5/1500396997190/cb618f12bb.pdf | |
dc.title | Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 4 | en_US |
dc.source.issue | 2008:51 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1522922 | |
cristin.unitcode | 217,7,6,0 | |
cristin.unitname | Norsk hotellhøgskole | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |