Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorLekve, Isak
dc.contributor.authorBegby, Martin
dc.date.accessioned2024-07-04T15:52:25Z
dc.date.available2024-07-04T15:52:25Z
dc.date.issued2024
dc.identifierno.uis:inspera:231448708:231456141
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3138076
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractHer følger en litteraturstudie av ulike teorier for smaksdannelse og dømmekraft særlig knyttet til kunst og kultur. Oppgaven er tredelt og omfatter perspektiver fra kunstfilosofien, den kritiske sosiologien og den pragmatiske sosiologien. Er smaksdannelse individuell eller er den kollektiv. Gjennom å undersøke de ulike perspektivene presenteres syn for hvordan smak relaterer til makt, og hvordan vi legitimerer vår egen smak enten gjennom grensedragninger eller verdiordener.
dc.description.abstract
dc.languagenob
dc.publisherUIS
dc.titleHvordan dannes smak?-en litteraturstudie
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-IMS) [1337]
    Master- og bacheloroppgaver i Endringsledelse / Kunst og kulturvitenskap / Samfunnssikkerhet / Dokumentarproduksjon

Vis enkel innførsel