Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorMona Anita Olsen
dc.contributor.authorElena Teletin
dc.contributor.authorGreta Kalasiunaite
dc.date.accessioned2022-07-19T15:53:17Z
dc.date.available2022-07-19T15:53:17Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.uis:inspera:110030690:47935851
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3006783
dc.description.abstractDenne litteraturoppgaven argumenterer for forbrukerens intensjon mot bruk av SST (self service technology) eller HIS (human interaction services) i hotellets kontekst fra gjesten sin perspektiv. Tre hovedtemaer konfigurerer ut fra foreløpig syntetisert studier; (a) effektivitet, (b) oppfattet enkelthet til bruk og ( c) sikkerhet. Det er flere faktorer som spiller inn på hvilket presentert alternativ hver forbruker velger å benytte seg av. Resultatene viste at det menneskelige aspektet er fortsatt foretrukket av hotellets gjester. Begrensninger og framtidig forskning blir diskutert.
dc.description.abstractThis literature review argues for the consumer's intention towards using SST (self-service technology) or HIS (human interaction services) in the hotel's context from its guest perspective. Three main themes configure based on preliminary synthesized studies; (a) efficiency,(b) perceived ease of use and (c) safety. There are several factors that play into which presented alternative every consumer chooses to use. The results showed that human aspect is still preferred by hotel guests. Limitations and future research will be discussed.
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleEn litteraturstudie som utforsker hvilket av servicealternativene, HIS eller SST, er foretrukket av gjester ved innsjekk og utsjekksprosesser på hoteller.
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Vis enkel innførsel