Show simple item record

dc.contributor.advisorMyrnes-Hansen, Kai Victor
dc.contributor.authorJuler, Michelle
dc.date.accessioned2022-07-19T15:53:24Z
dc.date.available2022-07-19T15:53:24Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.uis:inspera:110030690:35686825
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3006792
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractFlere nordmenn tar turen til Spania hvert år, og på grunn av dette har også flere norske mattilbud kommet i ulike byer. Det kan derfor være interessant å se om dette haren positiv eller negativ effekt på turistene som reiser til Spania. Oppgaven ser derfor på om det er visse grupper som blir mer tiltrukket av norske og kjente retter enn andre. Den tar for seg ulike forskningsspørsmål og går inn på hvem som benytter seg av dette tilbudet og prøver å se nærmere på sammenhengen mellom dem.
dc.description.abstractMore Norwegians take the trip to Spain every year, and because of this, several different types of Norwegian food have come to different cities. It may therefore be interesting to see if this has a positive or negative effect on tourists traveling to Spain. The thesis therefore looks at whether there are certain groups that are more attracted to Norwegian- and well-known dishes than others. It addresses various research questions and discusses who uses this offer and tries to look more closely at the connection between the groups
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleNordmenns forhold til norsk mat i Spania
dc.typeBachelor thesis


Files in this item

FilesSizeFormatView

This item appears in the following Collection(s)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [544]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Show simple item record