Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorHuyesin Arasli
dc.contributor.authorSky Pittaya Sirikanin Hansen
dc.date.accessioned2022-07-20T15:51:49Z
dc.date.available2022-07-20T15:51:49Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.uis:inspera:110153871:47237843
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3007320
dc.description.abstractNettsteder for forbrukeranmeldelser som TripAdvisor tillater publisering av brukergenerert innhold (BGI/UGC) som gir restaurantkunder muligheten til å dele sine erfaringer og registrere deres tilfredshet og misnøye i en detaljert skala. Disse aktivitetene representerer og er en essensiell form for elektronisk jungeltelegrafen. Disse vurderingene kan påvirke beslutningsprosessen til andre potensielle kunder, da den har mye makt til å påvirke på grunn av deres oppriktighet. Oppgaven undersøker nasjonale og internasjonale forbrukeres oppfatning av opplevelser av thailandske restauranter som er uttrykt i BGI/UGC på Tripadvisor. En liste over thailandske restauranter ble vurdert, og UGC viser komentarer fra turister på Tripadvisor for hver av de restaurantene og ble samlet inn. Data som ble samlet inn, utføres via Leximancer-programvaren. Resultatene rapporteres, implikasjoner diskuteres, begrensninger noteres og retninger for fremtidig forskning angis.
dc.description.abstractConsumer review websites such as TripAdvisor allow postings of User Generated Content (UGC) that provide restaurant customers with the opportunity to share their experiences and record their satisfaction and dissatisfaction on a detailed scale. These activities represent and are an essential form of electronic word-of-mouth true to its core. These reviews can influence the decision process of other potential customers as it holds a lot of power to influence because of their sincerity. The paper investigates national and international consumers’ perceptions of Thai restaurant satisfaction experiences as expressed in UGC on Tripadvisor. A list of Thai restaurants was considered, and UGC narratives written by tourists on Tripadvisor for each of the five restaurant were collected. Data collected is undertaken via the Leximancer software. The results are reported, implications are discussed, limitations are noted, and directions for future research are indicated.
dc.languageeng
dc.publisheruis
dc.titleThai restaurant oppfatninger av servicekvalitet: bevis fra Tripadvisor
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Vis enkel innførsel