Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorHansen, Kai Victor
dc.contributor.authorEngebretsen, Henrik
dc.contributor.authorRaustein, Kenneth
dc.contributor.authorAustad, Sebastian
dc.date.accessioned2022-07-27T15:51:29Z
dc.date.available2022-07-27T15:51:29Z
dc.date.issued2022
dc.identifierno.uis:inspera:110030690:34057527
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3008865
dc.description.abstractCovid-19 pandemien har rammet oss hardt, enkelte hardere enn andre. Restaurantbransjen ble påvirket hardt under pandemien med forskjellige restriksjoner. Derfor skal vi se nærmere på hva som ble gjort av forskjellige tiltak som for eksempel take away, bestilling gjort med QR-kode og kansellerings avgift. Hvordan fungerer disse faktorene? Har dette påvirket og endret gjestens måltidsopplevelse? I vår case studie har vi benyttet oss av relevante fagartikler og en spørreundersøkelse for å besvare vår problemstilling. Vår problemstilling er: Har covid-19 påvirket restaurantbransjen og gjestenes vaner? Resultatene vi fikk var interessante ved at det er tydelige trender etter pandemien. Noen av svarene var som forventet, og noen av svarene viser en vesentlig splittelse blant respondentene. Analysen som ble gjort kan sette spørsmål som splittelse blant respondenten, men samtidig kan vi se en tendens til generalisering.
dc.description.abstractThe Covid-19 pandemic has hit us hard, some harder than others. The restaurant industry was severely affected during the pandemic with various restrictions. Therefore, we will take a closer look at what was done by various measures such as take away, order made with QR code and cancellation fee. How do these factors work? Has this affected and changed the guest's meal experience? In our case study, we have used relevant professional articles and a questionnaire to answer our problem. Our problem is: Has covid-19 affected the restaurant industry and guests' habits? The results we got were interesting in that there are clear trends after the pandemic. Some of the responses were as expected, and some of the responses show a significant split among the respondents. The analysis that was done may raise questions such as division among the respondent, but at the same time we can see a tendency towards generalization.
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleRestaurant bransjen og gjester etter Covid-19
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Vis enkel innførsel