Hvordan påvirker covid-19-pandemien rekruttering av kokker og servitører til restauranter i Stavangerområdet?
dc.contributor.advisor | Myrnes-Hansen, Kai Victor | |
dc.contributor.author | Skaar, Mikkel | |
dc.date.accessioned | 2022-09-02T15:51:31Z | |
dc.date.available | 2022-09-02T15:51:31Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier | no.uis:inspera:110030690:20353408 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3015486 | |
dc.description | Full text not available | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | ||
dc.language | nob | |
dc.publisher | uis | |
dc.title | Hvordan påvirker covid-19-pandemien rekruttering av kokker og servitører til restauranter i Stavangerområdet? | |
dc.type | Bachelor thesis |
Tilhørende fil(er)
Filer | Størrelse | Format | Vis |
---|
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse