Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorMyrnes-Hansen, Kai Victor
dc.contributor.authorEkrheim, Ådne
dc.date.accessioned2023-07-07T15:51:52Z
dc.date.available2023-07-07T15:51:52Z
dc.date.issued2023
dc.identifierno.uis:inspera:147810336:148684479
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3077168
dc.descriptionFull text not available
dc.description.abstractI denne oppgaven har det blitt utforsket på hvorvidt muligheten for onlinebestilling av mat og drikke kan påvirke kunders kjøpsmønster på restauranter og i utelivet. Etter COVID-19 pandemien ble det mer utbredt med bruk av online bestilling og kontaktløs bestilling ved restauranter. Disse løsningene blir fremdeles brukt idag hos flere aktører i restaurantbransjen. Fordelene ved slike løsninger er at de kan være et ekstra supplement til menyen i form av en digital løsning som oftere og lettere kan endres ved endringer av menyen. For å undersøke problemstillingen «Kan muligheten for onlinebestilling av mat og drikke påvirke kunders kjøpsmønster på restauranter og i utelivet?» har det blitt benyttet en skrivebordsanalyse som baserer seg på sekundærdata innsamlet av andre. Sammen med dette har det også blitt presentert teori som anses som relevant i forhold til problemstillingen. Oppgaven er uten faste resultater for konklusjon, men oppfordrer til videre forskning for å undersøke temaet nærmere ved en senere anledning.
dc.description.abstractIn this assignement it has been researched whether the possibility for ordering food and drinks online may influence consumers buyin behavior at restaurants. After the COVID-19 pandemic the use of online ordering and contactless ordering at restaurants became more widespread. These solutions are still used today by several institutions in the restaurant industry. The advantages of such solutions are that they can be an additional supplement to the menu in tha case of a digital solution that can be changed more often and more easily when the menu is changed. To investagate the issue "Can the possibility of online ordering of food and drinks affect customers´ buying patterns in restaurants and in the nightlife?" a secondary analysis has been used which is based on data collected by other researchers. Along with this, theory has also been presented which is considered relevant to the problem at hand. The assignement is without fixed results, but encourages further reseach to examine the topic in more detail at a later time.
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleDigitale menyer og nettbasert bestilling hos restauranter og i utelivet
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

FilerStørrelseFormatVis

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Vis enkel innførsel