Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorChristine Lundberg
dc.contributor.authorFiksdal, Jan Mikal
dc.date.accessioned2023-07-08T15:51:30Z
dc.date.available2023-07-08T15:51:30Z
dc.date.issued2023
dc.identifierno.uis:inspera:147815805:148685084
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3077245
dc.description.abstractSammendrag Problemstilling: Hvilke innvirkninger har utviklingen av håndverksølturisme for håndverksølinteressentene. Metode: Oppgaven er en litteraturoppgave der data og resultater er samlet inn fra allerede eksisterende forskning som brukes til å drøfte og besvare problemstillingen. Hovedfunn: Det er klar enighet mellom bryggeriene rundt mulighetene rundt utviklingen av håndverksølturisme. Det vises at samarbeid mellom bryggeriene og andre aktører som distributører er nødvendig i utviklingen av denne formen for turisme. Konklusjon: Utviklingen av håndverksølturisme vil ha klare positive innvirkninger på interessentene som produsentene, distributørene og forbrukerne. Samtidig vil det føre til utvikling av hele ølregionen, både med tanke på omdømmet til regionen, men også i utvikling av kvaliteten og øltradisjonen som er på destinasjonen.
dc.description.abstractAbstract Thesis statment: What effects does the development of craft beer tourism have on the craft beer stakeholders. Method: The assignment is a literature assignment where data and results have been collected from already existing research that is used to discuss and answer the statement. Main findings: There is clear agreement between the breweries regarding the opportunities surrounding the development of craft beer tourism. It is shown that cooperation between the breweries and other actors such as distributors is necessary in the development of this form of tourism. Conclusion: The development of craft beer tourism will have clear positive impacts on the stakeholders such as the producers, distributors and consumers. At the same time, it will lead to the development of the entire beer region, both in terms of the reputation of the region, but also in the development of the quality and beer tradition of the destination
dc.languagenob
dc.publisheruis
dc.titleHåndverksølturisme og håndverksølindustrien
dc.typeBachelor thesis


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

  • Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
    Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse

Vis enkel innførsel