Studentoppgaver (SV-NHS): Nye registreringer
Viser treff 41-60 av 545
-
Hvordan har covid 19 påvirket reiselivsnæringen?
(Bachelor thesis, 2023)Denne bacheloroppgaven har som mål å finne ut hva slags påvirkning covid 19 har hatt på reiselivsindustrien, men samt også finne ut hva bransjen har lært av denne pandemien, og hva for noe nytt som har kommet til bransjen ... -
Hotellenes framtid med konkurranse fra Airbnb (Bacheloroppgave)
(Bachelor thesis, 2023) -
Destruktiv ledelse - En litteraturstudie av den destruktive lederen
(Bachelor thesis, 2023)Hensikt: Formålet med oppgaven er å kunne fordype oss i en tematikk som vi synes er interessant og gjerne ønsket å lære mer om. I en verden hvor fokuset omhandler gode ledere, valgte vi å se på det motsatte i håp om å selv ... -
Effekten av QR-koder innenfor restaurantbransjen - Hvordan har QR-kode bestillingssystemer påvirket gjestenes kundeopplevelse og trendene i bransjen?
(Bachelor thesis, 2023)Innføringen av QR-kode bestillingssystemer har gjort det mulig for restauranter å servere med minimal fysisk kontakt under Covid-19 pandemien, og har vært et viktig verktøy når det gjelder å hindre smitte. Denne studien ... -
Hvordan har reisevanene for nordmenn endret seg de siste årene.
(Bachelor thesis, 2023)Temaet vi har valgt i bacheloroppgaven vår er Hotell og AirBnB markedet før, under og etter pandemien, og reisevaner til nordmenn. Problemstillingen vi valgte er: “Hvordan har reisevanene til nordmenn endret seg før, under ... -
Hva er utstilleres motivasjon og verdi for å delta på Gladmatfestivalen?
(Bachelor thesis, 2023)Denne bacheloroppgaven undersøker utstilleres motivasjon og verdi ved å delta på Gladmatfestivalen. Forskningsspørsmålene tar for seg utstilleres motivasjon og verdien av å delta på festivalen, samt økonomiske effekter på ... -
Verdien av lokalproduserte råvarer & drikke i hotell -og restaurantnæringen; kundetilfredshet, bærekraft & samfunnsansvar.
(Bachelor thesis, 2023)Bacheloroppgaven kommer som et resultat etter tre år på Norsk Hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger. Kandidaten har valgt å ta for seg et tema som setter søkelys på bruken av lokalproduserte råvarer i restaurant- og ... -
Etablering og utvikling av effektive team i hotellbransjen.
(Bachelor thesis, 2023)Tittel Etablering og utvikling av effektive team i hotellbransjen. Hensikt Hensikten med teksten er å undersøke den beste metoden og strategien for å etablere og videreutvikle et effektivt team i hotellbransjen. Problemstilling ... -
Digitale menyer og nettbasert bestilling hos restauranter og i utelivet
(Bachelor thesis, 2023)I denne oppgaven har det blitt utforsket på hvorvidt muligheten for onlinebestilling av mat og drikke kan påvirke kunders kjøpsmønster på restauranter og i utelivet. Etter COVID-19 pandemien ble det mer utbredt med bruk ... -
Hvordan kan vi forbedre det psykososiale arbeidsmiljøet?
(Bachelor thesis, 2023)Oppgaven er en kvalitativ forskningsoppgave i studieprogrammet Reiselivsledelse ved Universitet i Stavanger. Tema for oppgaven er psykososialt arbeidsmiljø. Forskningsarenaen er en anonym barnehage på Sørlandet. Det er ... -
Ledelse i hotellbransjen: En undersøkelse av lederstilens innvirkning på ansattes arbeidsprestasjon og resultater, og strategier for å øke engasjement og motivasjon
(Bachelor thesis, 2023)Oppgaven utforsker sammenhengen mellom leders lederstil og de ansattes arbeidsprestasjon og resultat i hotellbransjen. Den undersøker også hvilke ledelsesstrategier som kan benyttes for å øke de ansattes engasjement og ... -
En kartlegging av helseturisme. Hvilke faktorer spiller inn når en med estetikk som motivasjon, velger å frivillig reise utenlands for en ikke medisinsk nødvendig operasjon?
(Bachelor thesis, 2023)Helseturisme slik vi kjenner det i dag er blitt et fenomen og en industri som utvikler seg i en helt annen retning enn det har gjort tidligere. Både yngre og eldre reiser utenlands for å endre sitt eget utseende, men det ... -
--Ingen tittel--
(Bachelor thesis, 2023) -
Hvordan nyutdannedes kompetanse kan bidra til å skape bedre arbeidsmiljø på en arbeidsplass?
(Bachelor thesis, 2023)Denne bacheloroppgaven undersøker hvordan sisteårsstudenter ved Norsk Hotellhøgskole bruker og vil bruke sin opparbeidede kompetanse fra studiene ut i arbeidslivet, hvor vi tar for oss temaet arbeidsmiljø og knytter disse ... -
Hvordan kan bedrifter i hotellbransjen rekruttere og beholde medarbeidere fra generasjon Z?
(Bachelor thesis, 2023)Hensikten med oppgaven er å tilegne seg kunnskap på temaet, for å kunne løse oppgavens problemstilling, «Hvordan kan bedrifter i hotellbransjen rekruttere og beholde medarbeidere fra generasjon Z?». Ved å svare på oppgaven ... -
Hvordan kan arbeidsmiljøet forbedres på en arbeidsplass med mangfold
(Bachelor thesis, 2023)Arbeidsplasser blir stadig mer mangfoldig, med mennesker fra ulike kulturer og bakgrunner som danner et unikt og dynamisk arbeidsmiljø, som gjør det viktig at ledelsen hensyntar kulturforskjell og mangfold i et arbeidsmiljø ... -
Hvilke konsekvenser har Airbnb på nærområder som lokalbefolkning, bedrifter og spesielt hotellbransjen?
(Bachelor thesis, 2023) -
Effekten av QR-koder innenfor restaurantbransjen - Hvordan har QR-kode bestillingssystemer påvirket gjestenes kundeopplevelse og trendene i bransjen?
(Bachelor thesis, 2023)Innføringen av QR-kode bestillingssystemer har gjort det mulig for restauranter å servere med minimal fysisk kontakt under Covid-19 pandemien, og har vært et viktig verktøy når det gjelder å hindre smitte. Denne studien ... -
How does Job Autonomy Influence Workplace Motivation?
(Bachelor thesis, 2023)To understand job autonomy’s effect on various aspects of motivation, how this motivational effect translates to change in employee behavior and attitudes, and how employers can utilize this information.Motivation is ... -
Lokalsamfunnets oppfatninger mot utviklingen av cruiseturismen i Norge.
(Bachelor thesis, 2023)Oppgaven omhandler lokalsamfunnets oppfatninger med fokus på de sosiokulturelleforholdene. Det ble gjennomført en spørreundersøkelse som forsker på innbygernes oppfatninger retter mot cruise i Norge.