Hvordan COVID-19 påvirker kommunikasjonen og hverdagen på et bestemt hotell og en bestemt restaurant?
dc.contributor.advisor | Roaldseth, Olav, Bjørn | |
dc.contributor.author | Gencheva, Ivanova, Ralitsa | |
dc.contributor.author | Janev, Leon | |
dc.date.accessioned | 2021-09-03T16:31:07Z | |
dc.date.available | 2021-09-03T16:31:07Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier | no.uis:inspera:80420649:34934313 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2773273 | |
dc.description | Full text not available | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | ||
dc.language | nob | |
dc.publisher | uis | |
dc.title | Hvordan COVID-19 påvirker kommunikasjonen og hverdagen på et bestemt hotell og en bestemt restaurant? | |
dc.type | Bachelor thesis |
Tilhørende fil(er)
Filer | Størrelse | Format | Vis |
---|
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Studentoppgaver (SV-NHS) [545]
Master- og bacheloroppgaver i International hotel and tourism leadership / serviceledelse