Nordmenns forhold til norsk mat i Spania
Bachelor thesis
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3006792Utgivelsesdato
2022Metadata
Vis full innførselSamlinger
- Studentoppgaver (SV-NHS) [620]
Beskrivelse
Full text not available
Sammendrag
Flere nordmenn tar turen til Spania hvert år, og på grunn av dette har også flere norske mattilbud kommet i ulike byer. Det kan derfor være interessant å se om dette haren positiv eller negativ effekt på turistene som reiser til Spania. Oppgaven ser derfor på om det er visse grupper som blir mer tiltrukket av norske og kjente retter enn andre. Den tar for seg ulike forskningsspørsmål og går inn på hvem som benytter seg av dette tilbudet og prøver å se nærmere på sammenhengen mellom dem. More Norwegians take the trip to Spain every year, and because of this, several different types of Norwegian food have come to different cities. It may therefore be interesting to see if this has a positive or negative effect on tourists traveling to Spain. The thesis therefore looks at whether there are certain groups that are more attracted to Norwegian- and well-known dishes than others. It addresses various research questions and discusses who uses this offer and tries to look more closely at the connection between the groups